Care & Share by LeaseLine
Ontzorgen op alle vlakken & zorgen voor uw gezondheid

Waarom een ‘Care & Share by LeaseLine’ contract u helpt om in te zetten op gezondheid?

Stel uw klanten gerust

Hoe ontvang ik mensen veilig in mijn onderneming? Wat moeten we als ondernemer doen om de gezondheid van klanten, patiënten, bezoekers en medewerkers te verzekeren?

Vanuit ‘emotional convenience’ wordt het meer dan ooit belangrijk om de wens van de individuele klant enerzijds en de bezorgdheid over de samenleving anderzijds te laten samensmelten in uw ondernemingsverhaal.

Dankzij innovatieve, medisch wetenschappelijk gevalideerde oplossingen en onze service kan u uw klanten gerustheid en zorg garanderen. Bijvoorbeeld via geautomatiseerde luchtdesinfectie die zelfs het allerkleinste micro-organisme, (zoals COVID-19) zuivert.

Door het implementeren en communiceren van innovatieve oplossingen, kunt u uw klanten een antwoord op zorg, veiligheid en vertrouwen bieden. Kiezen voor een investering in gezondheid kan via ons full-service ‘Care & Share by LeaseLine’ contract.

Concurrentie voor zijn

Als de wereld verandert, zoekt een ondernemer een weg om zich te onderscheiden van de massa. Niet om beter te zijn dan de anderen, maar om vanuit een unieke identiteit de speler te zijn die klanten een magnetische meerwaarde biedt.

Door actief in te spelen op de bekommernissen van uw klanten, toont u als bedrijf dat u oog heeft voor hun gezondheid en veiligheid. Door in te zetten op innovatieve veiligheid- en gezondheidsoplossingen zal uw klant, meer dan bij de concurrent, in rust weten te genieten van uw diensten.

Verhoog uw verkoopcijfer, versnel via digitale technieken de klantencommunicatie,  verhoog het aantal mogelijke consultaties/reservaties/bezoeken door innovatieve oplossingen in te zetten. Onze partners bieden een waaier aan oplossingen, voor élke ondernemer. LeaseLine helpt u graag op weg om u te begeleiden naar de voor u meest geschikte oplossing.

Zorg voor u zelf

Als bestuurder, ondernemer, arts… bent u de spil van uw organisatie. U anticipeert zo goed als mogelijk op de gevolgen van onverwachte dreigingen zoals o.a. Corona. Goed besturen, is ook uzelf preventief wapenen tegen tijdelijke of definitieve uitval.

Innovatieve oplossingen kunnen ook uw veiligheid en welzijn garanderen. Samen met onze partners hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan uw continuïteit, u staat er niet alleen voor!

Zorg voor bezoekers

Apotheek, dagopvang, school, kantoor, ziekenhuis, galerij, wachtzaal van de huisarts, museum, congrescentrum… Elke plaats waar mensen samenkomen, jong en/of oud, overal dient de kans op infectie zoveel mogelijk uitgesloten te worden.

Maar hoe creëert u een zo veilig en gezond mogelijke omgeving voor één ieder? Hoe zorgt u ervoor dat uw bezoekers zo min mogelijk virussen en bacteriën meenemen, overdragen of oppikken?

Bij LeaseLine hebben we partners gevonden die innovatieve, medisch wetenschappelijk gevalideerde oplossingen aanbieden die u hiervoor kan inzetten.

Door het implementeren en communiceren van deze voorziene garantie, kunt u uw bezoekers de nodige zorg, veiligheid en het vertrouwen bieden. Zo kan iedereen opnieuw zorgeloos en vrij van uw ruimten gebruik maken. Door te kiezen voor het ‘Care & Share by leaseline’ maakt u voor uw bezoeker letterlijk het verschil zonder extra druk op uw financiën.

Pandemie, het nieuwe normaal

We leven in een vreemde, nieuwe realiteit. En wat zullen we overhouden aan deze periode van pandemie?

Een wereld met digitaal werken en het blijvend aantoonbaar inzetten op infectiepreventie zal dé manier zijn om succesvol te blijven ondernemen.

Samen met onze partners bieden we via gebundelde kennis efficiënte oplossingen voor deze transitie aan. Virtual Reality, AI (Artificiële Intelligentie), digitale transformatie,… zijn enkele mogelijkheden voor een hanteerbaar, werkbaar ‘social distancing’ cultuur.

Via onze leaseoplossingen zijn deze technieken perfect haalbaar en hoeft u geen zware investering te doen.

Zorg voor uw medewerkers

De medewerkers zijn het menselijk kapitaal van een organisatie. Uw mensen zorgen voor klantbeleving. Gestresste, angstige medewerkers brengen negatieve emoties en ervaringen over op hun directe omgeving, dat is nefast voor uw resultaat én voor de gezondheid van uw team.

Als één van uw medewerkers getroffen wordt door een virus zoals Corona (COVID-19), valt hij of zij mogelijk voor langere tijd uit of is men niet in staat om op volle kracht te werken. Zij kunnen besmet worden of anderen op hun beurt besmetten (kruiscontaminatie).

Draag dus zorg voor uw mensen. Biedt hen niet alleen veiligheid door handschoenen, maskers en procedures, maar meer nog; door innovatieve technologie zoals bijvoorbeeld luchtzuivering, geautomatiseerde oplossingen en desinfectie.

Wist u trouwens dat LeaseLine u kan helpen deze oplossingen financieel haalbaar en snel te implementeren? Via het totaal ontzorgende ‘Care & Share by LeaseLine’ contract garanderen wij u de beste deal op maat van uw organisatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Never waste a good crisis. De huidige crisis biedt ons de mogelijkheid om na te denken over onze toekomst. Hoe kan u als ondernemer het hoofd bieden aan een crisis zoals COVID-19, uw cash-flow in de gaten houden én tegelijk naar de toekomst kijken, naar uw plekje in deze maatschappij?

Het ondernemen van de toekomst zal niet meer louter ‘naar winst kijken’ zijn, maar eerder ‘waar ligt de nood van mens en samenleving. De toekomst is People, Planet, Profit.

Innovatieve oplossingen voorzien voor mens & milieu (curatief en preventief), betekenisvol communiceren, zorg voor medewerkers, partnerships (kennis en netwerk delen)… allemaal pijlers van het nieuwe maatschappelijke ondernemen. Bent u mee met uw bedrijf?

Door de gebundelde kennis en oplossingen van LeaseLine en haar partners, kan u vandaag nog inzetten op maatschappelijke zorg voor mens, milieu en planeet. Zet in op duurzaam ondernemen en maak daarbij gebruik van de totaal ontzorging van ‘Care & Share by LeaseLine’.

Bent u leverancier van high-end duurzame producten die voor leasing in aanmerking komen? Dan is het wellicht interessant om partner te worden van LeaseLine. U krijgt als partner toegang tot een whitelabel calculatiemodule. Hiermee kunt u zelf leaseoffertes uitwerken voor uw klanten. Ideaal om uw verkoop te stimuleren.

Samen bouwen aan een betere wereld

Gezondheid en veiligheid via technologie & Artificiële Intelligentie

 

Infectiepreventie is heden voor elke ondernemer een verplichte zaak.

Bij LeaseLine bieden we u de nodige financieel toegankelijke oplossingen om vandaag nog te investeren in de allernieuwste technologieën.

U en uw medewerkers kunnen voortaan snel, veilig en kostenefficiënt aan het werk met de nodige bescherming. Onze partners bieden u graag wetenschappelijk onderbouwde en meetbare oplossingen aan.

 

 • ‘proven solutions’ in strijd tegen o.a. het virus
 • gevalideerde methoden en geavanceerde technieken
 • volledig op maat van uw ruimten/praktijk/nood
 • preventief, efficiënt en curatief
 • goed voor mens en milieu
 • eenvoudig in gebruik
 • efficient tegen o.a. Corona of inzetbaar bij digitaal werken, enz.

 

Enkele van onze partners? Bijvoorbeeld Medtradex, gespecialiseerd in gecertificeerde desinfectie op ziekenhuisniveau om kruisbesmetting tegen te gaan (enkele referenties UZ Leuven, UZAntwerpen, CHU St Pierre…). Volledig contactloos, geautomatiseerd, middels UVD robots en andere innovatieve technologieën zoals o.a. Radic8, zij zorgen voor een contaminatievrije omgeving door o.a. reiniging en desinfectie van lucht én oppervlakten.

Henry Schein, Euromate met de VisionAir Blue, e.a.

Net als LeaseLine adviseren en begeleiden onze partners elke ondernemer naar een maatoplossing op gebied van veiligheid.

Bent u actief binnen de gezondheidszorg, apotheek, kinderopvang, dierenartsenpraktijken, rust-en verzorgingstehuizen, scholen, kantoren, dentale praktijken, warehousing, winkels, gangen, operatiekamers, poliklinieken, schoonheidssalons… samen bouwen we graag mee aan uw gezondheid én succes.

Bent u aanbieder van innovatieve, wetenschappelijk gevalideerde technologieën en installaties om ondernemers een stap vooruit te helpen? Dan werken wij graag met u samen als partner.

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer info.

‘Care & Share by LeaseLine’ voor haalbare financiële oplossingen die het verschil maken, ook vandaag

 

Via o.a. onze eigen lease oplossingen hebben wij in deze uitdagende tijd meer dan andere leasepartners, de mogelijkheid om flexibiliteit, snelheid én fiscale kennis ten volle in te zetten voor uw onderneming.  

Onze expertise zorgt ervoor dat een belangrijke investering ook vandaag de dag financieel haalbaar is voor uw bedrijf.

De voordelen van het kiezen voor hoogwaardige technologische oplossingen via een ‘Care & Share by LeaseLine’ contract?

 

 • maximale ontzorging
 • kostenefficiënte, snelle, haalbare oplossing
 • eenvoud –één factuur, nooit verrassingen
 • all-in prijs– wat er ook gebeurt
 • grote flexibiliteit –aanpassingen mogelijk zonder gedoe
 • kortere financiële en fiscale verwerking mogelijk
 • 100% maatwerk en fiscale optimalisatie
 • u bent sneller mee met technologische evolutie
 • partner voor u als ondernemer, ‘Because we care, we love to share’!

 

Samen met onze partners nemen wij met ‘Care & Share by LeaseLine’ uw zorgen weg!

LeaseLine ontzorgt u, zodat u zich opnieuw kan richten op datgene waar u blij van wordt – met passie én succes ondernemen!

Vraag hier naar een gratis en vrijblijvende offerte of advies.

Waarom is het interessant om als (Benelux) vendor partner te worden van LeaseLine?

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyper connected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, niveleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Wij helpen u graag met vrijblijvende informatie, advies op maat of een gratis offerte.

Indien u hier uw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u nog sneller contact, neem dan gerust contact op +32 3 425 76 10 (NL)

Hoofkantoor LeaseLine bv
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder