Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

BALENPERS HUREN

Uw bedrijf heeft dringend nood aan een nieuwe balenpers, maar dit zijn kostbare apparaten. Het budget laat zo’n grote investering op dit moment dan ook niet toe. Nog los van het feit dat u zulke grote uitgaven nu helemaal niet wílt doen. Herkenbaar voor u? Dan heeft LeaseLine een goede oplossing voor u. U kunt uw nieuwe balenpers namelijk ook huren.

GEEN EIGENDOM BIJ HUREN BALENPERS

Het huren van een balenpers een heel prettige oplossing. Want u heeft zo wél een balenpers die u kunt gebruiken, maar niet de hoge kosten en risico’s die eigendom van een balenpers met zich meebrengen. U bespaart daarmee aanzienlijk op uw budget.

AANKOOPOPTIE BIJ HUREN

Wilt u toch de mogelijkheid open houden om na afloop van de contractperiode de balenpers in eigendom te nemen? Dan is financiële renting, een off-balance leasevorm, voor uw bedrijf een goede oplossing. De leaseverstrekker koopt in uw opdracht de balenpers en verhuurt deze aan u, tegen een vaste maandelijkse vergoeding. Na afloop van uw contract kunt u uw optie tot aankoop lichten, wanneer deze groter is dan 15% van het aankoopbedrag. In deze formule wordt het aankoopbedrag in uw balans niet bij de activa geboekt.

HUREN VAN EEN BALENPERS

Weet u nu al zeker dat u de balenpers niet in bezit wilt nemen na de contractperiode, dan is financiële huur een goede optie. Uw maandelijkse huurbedrag is dan weliswaar iets hoger dan bij een leaseconstructie, maar daar staat tegenover dat dit bedrag volledig fiscaal aftrekbaar is.

LEASELINE IS UW PARTNER

Denkt u dat het huren van een balenpers niet voor u is weggelegd? Bij LeaseLine hebben we huuroplossingen voor investeringen vanaf € 5.000,00 (excl. BTW). We zijn onafhankelijk en we vergelijken altijd meerdere aanbiedingen voor u. Zo bezorgen we u altijd de beste deal. Wilt u meer weten? Vraag meteen onze brochure aan of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Leaseline bv
Lange lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen

Vlaanderen +32 3 425 76 10
Wallonië +32 3 425 76 11

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder