Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

HUREN GRAAFMACHINE

Uw bedrijf heeft dringend nood aan een nieuwe graafmachine, maar helaas laat het budget dat momenteel niet toe. Het is dan ook een flinke investering. Is deze situatie voor u herkenbaar? Dan heeft LeaseLine voor u goed nieuws. U kunt uw nieuwe graafmachine namelijk ook huren.

EIGENDOM BIJ HUREN GRAAFMACHINE

Het huren van een graafmachine is een heel prettige oplossing. Ga maar na: u heeft wél de beschikking over een graafmachine, maar niet de kosten en de risico’s die bij het in eigendom hebben van zo’n machine met zich meebrengen. Dat levert u een flinke besparing op.

HUREN VAN EEN GRAAFMACHINE

Weet u nu al zeker dat u de graafmachine niet in bezit wilt nemen na de contractperiode, dan is financiële huur voor u de beste optie. Uw maandelijkse huurbedrag is dan weliswaar iets hoger dan bij een leaseconstructie, maar dit bedrag is wél 100% aftrekbaar van de belastingen.

AANKOOPOPTIE

Wilt u toch de mogelijkheid open houden om na afloop van de contractperiode de graafmachine in eigendom te nemen, dan is de off-balance leasevorm financiële renting een goede oplossing. De leaseverstrekker koopt in uw opdracht de graafmachine. Vervolgens wordt deze aan u verhuurd tegen een vaste maandelijkse vergoeding. Na afloop van uw contract kunt u uw optie tot aankoop lichten, wanneer deze groter is dan 15% van het aankoopbedrag.

LEASELINE IS UW PARTNER

Denkt u dat het huren van een graafmachine niet voor u is weggelegd? Wij denken van wel! Bij LeaseLine hebben we namelijk al huuroplossingen voor investeringen vanaf € 5.000,00 (excl. BTW). We zijn onafhankelijk en we vergelijken altijd meerdere aanbiedingen voor u. Zo bezorgen we u altijd de beste deal. We vertellen u er graag alles over. Vraag daarom meteen onze brochure aan of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

Nederland +32 3 425 76 10
Vlaanderen +32 3 425 76 10
Wallonië & Luxemburg +32 3 425 76 11

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder