Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

HUREN VERREIKER

Een nieuwe verreiker, dat is wat uw bedrijf nodig heeft. Helaas laat de financiële situatie de aanschaf daarvan op dit moment niet toe. En eigenlijk heeft u ook helemaal geen goesting om zulke grote investeringen te doen. Is dit voor u herkenbaar? Dan heeft LeaseLine voor u dé oplossing: het huren van uw verreiker.

HUREN VAN EEN VERREIKER

Eigenlijk is het huren van een verreiker een heel prettige oplossing. U heeft immers de beschikking over een verreiker die is voorzien van de modernste techniek, maar hoeft deze niet zelf in eigendom te nemen met alle risico’s van dien. U bespaart daarmee aanzienlijk in de kosten.

AFTREKBAAR BELASTINGEN

Voor het huren van uw nieuwe verreiker heeft LeaseLine twee verschillende oplossingen: financiële huur en financiële renting. Wanneer u zeker weet dat u de verreiker niet in uw bezit wilt nemen nadat de huurperiode is afgelopen, dan is financiële huur de aantrekkelijkste optie. U betaalt dan weliswaar maandelijks een iets hoger huurbedrag dan u bij een leaseconstructie zou doen, maar daar staat tegenover dat dit bedrag 100% aftrekbaar is van de belastingen.

OPTIE TOT AANKOOP

Wilt u na afloop van de contractperiode toch de optie om de verreiker in eigendom te nemen? Dan is financiële renting, een off-balance leasevorm, de beste oplossing. De leaseverstrekker koopt in uw opdracht de verreiker en verhuurt deze aan u. Daarvoor betaalt u een vaste, maandelijkse vergoeding. U kunt na afloop van het contract uw optie tot aankoop lichten, wanneer deze groter is dan 15% van het aankoopbedrag. In deze formule wordt het aankoopbedrag in uw balans niet bij de activa geboekt.

INVESTERINGEN MET HUUR

Denkt u dat het huren van een verreiker niet voor u is weggelegd? LeaseLine heeft al huuroplossingen voor investeringen vanaf € 5.000,00 (excl. BTW). Daarbij profiteert u ook nog eens van alle voordelen die zijn verbonden aan huren via LeaseLine. Zo zijn we onafhankelijk, vergelijken we altijd meerdere aanbiedingen voor u en voelen we ons betrokken bij onze klanten. Zo bezorgen we u altijd de beste deal. Vraag daarom vandaag nog onze brochure aan of maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

Nederland +32 3 425 76 10
Vlaanderen +32 3 425 76 10
Wallonië & Luxemburg +32 3 425 76 11

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder