Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

Infectiepreventie

Voor ondernemers en vrije beroepen zijn het sinds de start van de coronacrisis rare tijden. Want hoe kunt u, als straks de deuren weer open gaan, uw eigen medewerkers én uw cliënteel gezond houden? Dat is de grote vraag. Infectiepreventie zal belangrijker zijn dan ooit. LeaseLine is actief beginnen zoeken naar oplossingen voor ondernemers. Die hebben we gevonden in onze nieuwe samenwerkingen . Onder de naam Care & Share by LeaseLine zetten we samen oplossingen voor infectiepreventie in de markt.

Infectiepreventie met UVD Robot

Eén van die producten is een UVD Robot. Door middel van UV-C licht kan deze robot alle bacteriën en virussen – waaronder corona, maar bijvoorbeeld ook de beruchte norovirussen of de MRSA-bacterie – doden in de lucht en op oppervlaktes. Dat doet de robot op een contactloze manier.

Infectiepreventie voor alle branches

Omdat de robot zich autonoom verplaatst, vindt op alle plaatsen waar hij komt desinfectie plaats met UV-C-licht. Deze manier van infectiepreventie is geschikt voor elk bedrijf. Of u nu arts, schoonheidsspecialist, handelaar of restauranthouder bent: u kan uw klanten of patiënten met het gebruik van een UVD Robot daadwerkelijk veiligheid bieden. Geen loze beloften, maar een medisch gevalideerde methode.

Huren of leasen infectiepreventie

Bij LeaseLine weten we dat onze klanten gebruik willen maken van de beste en nieuwste apparatuur, zonder die zelf in bezit te hoeven hebben. Die mogelijkheid boden we al met veel verschillende grote toestellen en apparatuur en dat bieden we nu ook op het gebied van infectiepreventie. Want een gezonde werkomgeving is letterlijk van levensbelang. Daarom zijn ook bij Care & Share by LeaseLine de contracten flexibel, zodat u als ondernemer kan inspelen op nieuwe technieken voor infectiepreventie zodra die op de markt komen. Zorgeloos en betrouwbaar.

Meer weten over infectiepreventie?

Wilt u uw medewerkers en klanten voorzien van een veilige omgeving? Dan zijn de UVD Robots voor infectiepreventie een perfecte methode. Care & Share by LeaseLine kan u hiervan voorzien met een aantrekkelijke leaseconstructie. Wilt u het apparaat na afloop van het contract houden, dan kan dat voor een gunstige prijs. Maar u kunt er ook voor kiezen om daarna de nieuwste manier van infectiepreventie in gebruik te nemen. U profiteert dus van optimale flexibiliteit. Meer weten? Contacteer ons!

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder