Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

ONZE IMPACT ALS ONDERNEMER OP DE MENSELIJKE GEZONDHEID  

 

Oog hebben voor de ‘emotional convenience’ van uw klanten is vandaag nog meer dan anders cruciaal.

Hoe creëren we een zo veilig en gezond mogelijke omgeving voor ieder die ons bezoekt en bij ons werkt?
Wat moeten we doen om bezorgdheid van klanten, patiënten en medewerkers weg te nemen?
Hoe gaat men mensen motiveren om weer naar de praktijk, het restaurant, de winkel te komen?

Het lijkt erop dat COVID-19 nog een tijd het spel mee zal blijven spelen.

Als ondernemer kan u niet meer voorbij aan uw rol in de gezondheid van uw klanten en medewerkers. 
Infectiepreventie en inzetten op gezondheid worden onderdeel van het nieuwe normaal. Bent u voorbereid?

 

VIRUSVRIJ EN GEZOND ONDERNEMEN. HET NIEUWE NORMAAL

Ook wij zagen onze omzet de afgelopen weken sterk wegzakken. Evenwel was onze eerste bezorgdheid het helpen overleven van onze klant-ondernemers en vrije beroepen. In samenspraak met onze funder besloten we klanten met een eigen LeaseLine contract betaaluitstel toe te staan. Zonder extra administratieve rompslomp en dit voor een periode van standaard zes maanden. Emotioneel bevrijdden wij hen voor een deel van hun zorgen. Met grote dank werd deze geste ontvangen. Veel van onze klanten komen uit de medische wereld en zij zagen hun omzet immers tot 0% terugvallen. Emotional convenience … ofwel, wees empathisch en maak het je klant gemakkelijk.

Na twee weken administratieve drukte rond betaaluitstellen werd het intern rustiger, want we kregen, in tegenstelling tot anderen, geen telefoontjes van misnoegde klanten. Sterker nog, meermaals werd er ons proficiat gewenst met ons initiatief en onze solidariteit. 

Vanaf dan zijn we zeer actief beginnen te zoeken naar een oplossing voor de nieuwe nood van ons cliënteel. We hielden daarbij projecten voor ogen, met een maatschappelijk draagvlak en waarvoor een financiering nodig is. Daarbij keken we in eerste instantie naar kleinschalige projecten van lokale bedrijven. Uit ervaring weten wij dat kleinere, lokale bedrijven vaak flexibeler zijn, een uitmuntende klantenservice vooropstellen en sneller zaken of nieuwe businessmodellen geïmplementeerd krijgen.

Via social media kwam een artikel voorbij over een UVD Robot (geproduceerd door het Deense Blue Ocean Robotics) die in staat zou zijn om met behulp van UV-C licht alle bacteriën en virussen kapot te maken, ook het coronavirus (COVID-19). Het bewuste artikel sprak over een test in het Sint-Dympna Ziekenhuis Geel. De leverancier van de robot, Medtradex, bleek toevallig een zusterbedrijf van één van onze bestaande partners uit de medische sector, namelijk Simovision. Eigenaar van LeaseLine, Geert Vandevenne, is ingenieur van opleiding en gefascineerd door technieken. Na het verder uitdiepen van wetenschappelijke lectuur rond desinfectering via UV-C licht was hij overtuigd. Het partnership was geboren en ook andere betrouwbare partners met oplossingen als de Visionair Blue van Euromate en Henry Schein vonden hun weg inzake leasing van desinfectietoestellen naar LeaseLine.

 

PARTNERSHIP. SAMEN BEREIK JE MEER

Met onze ervaren en zorgzame partners hopen we bij te kunnen dragen aan een toekomst van veiliger én gezonder ondernemen. Gemene delers in de partnerships zijn steeds betrouwbaarheid, professionaliteit, customer centicity – ook na verkoop – persoonlijk contact en maatwerk. Samen durven wij te stellen een toegankelijke wetenschappelijk onderbouwde COVID-19 proof’ oplossing te kunnen bieden aan ondernemend België en hun cliënteel.

Medtradex levert bijvoorbeeld hoogtechnologische apparatuur die ingezet kan worden voor Corona (SARS-CoV-2), MRSA, VRE, Norovirus, CPE en andere. Hun volledig contactloze en geautomatiseerde technieken zijn veilig voor mens en milieu, en overal inzetbaar.  Elk bedrijf zou middels de Medtradex oplossingen (UVD Robot, Radic8, Nocospray…) een contaminatievrije omgeving door reiniging en desinfectie van lucht en/of oppervlakten kunnen bieden aan klanten en medewerkers. Of je nu arts, schoonheidsspecialist, handelaar of restauranthouder bent. Geen loze beloften, maar een medisch gevalideerde methode. Elke ondernemer, groot of klein, kan na eenvoudige implementatie veilig en mét zorg voor anderen terug in contact treden. Bijkomend is de UVD Robot op dit ogenblik de enige die wereldwijd als autonoom fungerende robot op de markt is.

Onze partners weten waarover ze praten. LeaseLine volgt daarin graag. Met elkaar delen wij onze expertise: zij hun techniek en wij onze financiële oplossingen. Onze expertise zorgt ervoor dat een belangrijke investering als deze ook vandaag de dag financieel haalbaar is voor elk bedrijf. Samen willen we ondernemers helpen, zorgen voor gezondheid, oplossingen delen en ontzorgen op financieel-fiscaal vlak. 

Hoe zou onze economie eruit zien, moest elke ondernemers inzetten op welzijn en gezondheid? Investeren in deze pijlers is niet alleen nodig voor de crisis van vandaag die ons overvalt, maar ook om beter gewapend te zijn tegen crises die mogelijk nog volgen. Samen bereik je meer.

 

CARE & SHARE. OMDAT HET ONS RAAKT, WILLEN WE DELEN

Ontzorgen is sinds mensenheugenis het Kernwoord van LeaseLine. Wij streven naar een betekenisvolle relatie met onze klanten. Meedenken met bijvoorbeeld een gezonde werkomgeving, los van het financieel-fiscale aspect is daarbij vanzelfsprekend. We zorgen ook graag voor onze klant, bijvoorbeeld via flexibiliteit in onze contracten, zodat zij op ieder moment met de nieuwste technieken kunnen gaan werken als deze op de markt komen. 

Daarenboven willen we écht delen: niet alleen onze kennis, oplossingen, technologie en mensen, maar ook ons netwerk. Op die wijze helpen we onze klanten ook op andere vlakken dan louter het financieel-fiscale.. 

Wij geloven dat je als bedrijf ook tijdens een crisis naar binnen moet durven te kijken, naar je identiteit, je roots. Dat hebben we bij LeaseLine met het hele team gedaan. Uit de denkoefening ontstond ons splinternieuwe label ‘Care & Share by LeaseLine. Onder dit label bieden wij nog meer dan voorheen, een ultra flexibel, full-service contract voor operationele leasing of verhuur op lange termijn. Het legt nog meer de nadruk op het feit dat wij de maatschappij financiële ondersteuning willen bieden om noodzakelijke apparatuur voor iedereen toegankelijk(er) te maken. Because we care, we love to share. Wij hopen bij te kunnen dragen aan een betere wereld, dat is onze hoop en het vertaalt de filosofie achter het nieuwe ‘Care & Share by LeaseLine’ label.

Partners, fabrikanten, invoerders of verdelers hebben zelfs de mogelijkheid om deze ontzorgende formule – al dan niet vanuit eigen naam (‘white label’) – aan te bieden aan hun klanten, om zo hun verkoop én hun service te verruimen.

Samen met onze partners luisteren wij graag naar uw verhaal. Samen zorgen we voor u, zodat u zich opnieuw kan richten op datgene waar u blij van wordt – met passie én succes ondernemen.

Geert Vandevenne – LeaseLine bv – ©20.04.2020

 

 

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder