Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

De melkgift van de koeien in uw agrarische onderneming moet optimaal zijn. Daarvoor is het juiste voer belangrijk. Sterker nog: het is cruciaal. Daarbij draait het niet alleen om de perfecte samenstelling van het voer dat uw koeien krijgen, maar moet die samenstelling ook op een zo homogeen mogelijke manier gemengd worden. Een mengvoerwagen is de beste manier om dat te doen. Wilt u voor uw stal ook een mengvoerwagen? Maar is dat voor uw bedrijf een grote investering? Een mengvoerwagen leasen is ook mogelijk!

 

HET LEASEN VAN EEN MENGVOERWAGEN

Mengvoerwagens bestaan al langere tijd, maar de nieuwste generatie heeft allerlei technieken aan boord die voor uw koeien het verschil kunnen maken. Zo zorgen de nieuwste technieken ervoor dat de mengvolgorde en de mengtijd van het voer optimaal geregeld worden. Zo voorkomt u dat het voer te nat of juist te droog is. Bovendien kan een goede mengvoerwagen de samenstelling van het voer zodanig mengen dat elke hap voer dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen bevat, wat goed is voor de vertering bij de koe én uiteindelijk voor de melkgift. De mengvoerwagen zorgt er bovendien voor dat het voer gelijkmatig over de stal wordt verdeeld. Zo’n geavanceerde mengvoerwagen kost geld, maar door de mengvoerwagen te leasen hoeft u deze investering niet in één keer te doen.

 

LEASEVORMEN MENGVOERWAGEN

Kiezen voor het leasen van een mengvoerwagen via LeaseLine heeft veel voordelen. Zo kunnen wij u diverse leasevormen aanbieden, waaronder financiële leasing. Dit is binnen de agrarische industrie een veel gekozen optie. Hierbij koopt de leaseverstrekker in opdracht van u de mengvoerwagen aan, maar wordt u – tegen betaling van een maandelijks leasebedrag – de boekhoudkundige eigenaar. De afschrijvingen van uw mengvoerwagen verlopen dan ook conform uw eigen bedrijfsnormen. Tegen het einde van uw leasecontract beslist u of niet alleen de boekhoudkundige, maar ook de feitelijke eigenaar van uw mengvoermachine wilt worden. Op dat moment kunt u namelijk gebruikmaken van een zeer aantrekkelijke aankoopoptie.

 

EEN MENGVOERWAGEN LEASEN?

Wilt u voor uw stal ook een mengvoerwagen leasen? Ontdek dan de mogelijkheden die LeaseLine u biedt. Contacteer ons vandaag nog en we vertellen u alles over ons aanbod en onze transparante werkwijze.

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder