Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

Radic8 of VisionAir

Veilig en prettig werken is niet alleen voor u – ondernemer of vrij beroep – belangrijk, maar ook voor uw klanten of patiënten. Meer nog: zeker nu is het zelfs van levensbelang! Misschien zoekt u naar manieren om uw winkel, praktijk of burelen veilig te maken en te houden. LeaseLine denkt daarin graag met u mee en ontzorgt u.

Leasen apparatuur Radic8 en VisionAir

U rekende altijd al op ons als het ging het om het leasen van bedrijfsmiddelen. En ook nu bieden we u de mogelijkheid om te profiteren van de nieuwste technologie als het gaat om het zuiveren en steriliseren van de binnenlucht. Dat doen we onder de naam Care & Share by LeaseLine. De apparatuur waarmee we u kunnen helpen veilig en gezond te werken, is van onder andere Radic8.

Luchtzuivering viruskiller Radic8

Een veilige omgeving betekent: zuivere lucht. Vrij van pollen en stoffen als ozon, maar zeker ook vrij van virussen die infecties veroorzaken. Coronavirussen, maar ook bijvoorbeeld norovirussen. Radic8 heeft, tijdens een continue zoektocht naar een optimale infectiepreventie in diverse sectoren, een uniek concept ontwikkeld. De technologie is gebaseerd op een combinatie van filters én steriliserend UV C-licht om de lucht in behandelkamers, wachtkamers, bussen, winkels, scholen, verpleeghuizen en kantoren schoon en veilig te maken.

Leasing luchtzuivering Radic8 en VisionAir

Luchtzuivering van Radic8 maar ook bijvoorbeeld VisionAir is, dankzij de samenwerking tussen onze partners en Care & Share by LeaseLine, al vanaf een klein maandelijks leasebedrag beschikbaar. Dat bedrag betaalt zich eigenlijk vanzelf terug in een groter vertrouwen van uw klanten en patiënten en een prettiger en veiliger werkklimaat voor uw medewerkers.

Meer weten over leasen Radic8 of VisionAir

Het leasen van Radic8 of VisionAir is voor nagenoeg elke onderneming en ieder vrij beroep binnen handbereik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze unieke apparatuur of de mogelijkheden om ook uw bedrijf hiermee uit te rusten? Neem contact met ons op of bekijk de website voor meer informatie!

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder