Steeds de beste lease oplossing

Wij zorgen dat u aan de beste voorwaarden én met de beste service kunt leasen.

Veel bedrijven en organisaties zien inmiddels de voordelen van werken met robots. Ze werken secuurder en sneller dan mensenhanden en ze kunnen – als het gaat om een ‘cobot’ – zelfs worden ingezet als ‘collega’s’ van de menselijke medewerkers om zo samen beter en efficiënter te werken. Wat veel bedrijven, organisaties en ondernemers echter nog tegenhoudt, zijn de hoge aanschafkosten van een robot of gerobotiseerd equipment.

ROBOT FINANCIEREN

Het financieren van een robot en robotisering kan lastig zijn. Het is namelijk nogal een investering die je als bedrijf of organisatie moet maken. Niet iedereen kan of wil dat uit eigen middelen betalen. Is dat ook bij u het geval? Dan is het goed om te weten dat er een andere optie is: het financieren van een robot en robotisering met lease. LeaseLine maakt het mogelijk!

LEASE EEN ROBOT

U weet welke robot u het liefst zou willen. U weet precies hoe die uw bedrijf verder gaat helpen. Maar de financiering is lastig of fiscaal niet zo interessant. Geen probleem: leasen is de ideale oplossing, en het is eigenlijk heel eenvoudig. De leaseconstructie die we hanteren, is die van financiële leasing of operationele verhuur op lange termijn via onze ontzorgende leaseoplossing Care & Share by LeaseLine.

MEER WETEN OVER ROBOT LEASEN?

Een robot financieren met lease is een zeer aantrekkelijke manier om over een robot te beschikken, zónder in te leveren op uw eigen vermogen én om steeds te genieten van de nieuwste technologie. Of dit nu een zorgrobot, agrarische robot, chirurgische robot, lasrobot, apotheek robot of gerobotiseerd equipment betreft? Wilt u hier meer over weten? Contacteer LeaseLine vandaag nog en ontdek onze goede voorwaarden en excellente service!

Vraag nu je persoonlijke offerte aan.

Wat we doen

Leasing op maat

Uw operationele leasemaatschappij
Uw onafhankelijk leasingmakelaar

 • wij vergelijken verschillende aanbieders
 • steeds het beste voorstel op maat
 • snel, eenvoudig, bereikbaar, betrokken
 • fiscaalvriendelijke, flexibele eigen operationele leasecontracten

Lees meer

Vendor & Whitelabel leasing

Partner voor partners

 • gebruiksvriendelijke calculatiemodule
 • ontzorging en opvolging van A tot Z
 • snelle betaling
 • meer tijd voor uw eigen activiteit
 • uw omzet verhoogt gemiddeld 10%

Lees meer

Financiële & fiscale optimalisatie

Méér dan alleen leasing

 • grondige financieel-fiscale expertise
 • analyse en optimalisatie van uw situatie
 • maximaal financieel en fiscaal voordeel op uw maat

Lees meer

Sectoren

Medische sector

Medisch

intra-orale scanner, tandartsstoel, rx-toestel, laser, röntgenapparaat, laboratoriumapparatuur, IT oplossingen, tandartsinstallatie, meettoestel etc.

Lees meer

anderson_bio_balenpe_Z9g0F

Agrarisch

maaidorser, landbouwmotor, tractor, landbouwmateriaal, aardappelrooier, mesttank, balenpers, zaaimachine, zeefinstallatie, hakselaar, verreiker, houthakselaar etc.

Lees meer

Panamera porsche zijkant

Mobility

high-end personenwagen, nieuwe en jonge tweedehands auto, e-bike, bedrijfswagen, elektrische wagen, sportwagen, motor, bus, begrafeniswagen etc.

Lees meer

houtkraan_epsilon_q1_f7vz9

Equipment

rupsvoertuig, hoogtewerker, schaarlift, plateau oplegger, wasmachine, droogkast, reinigingsmachine, ontstoppingsmachine, heftruck, spuitmachine etc.

Lees meer

robotica

IT, AI & industrie

robotica, 3D-printer, LED, server, werkposten, printer, vendingmachine, hyperconnected infrastructuur, monitoring, automatisatie, verpakkingsmachine etc.

Lees meer

Olivier Cavillot - 2

Constructie

graafmachine, kniklader, nivelleermachine, schudzeef, trommelzeef, steenvergruizer, bulldozer, wiellader, bandenkraan, teletruck, dumper etc.

Lees meer

Straight to the best solution

Informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact op via dit formulier of bel ons.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder