Leaseline steunt project #TB225 – samen scoren voor ALS

Een fantastisch initiatief van één van onze partners, Takeuchi & Verhoeven Grondverzetmachines!

Takeuchi strijdt mee tegen de ziekte ALS door geld in te zamelen voor de ALS Liga: dé vereniging die zich in België inzet voor ALS-patiënten. Takeuchi zet tijdens het wereldkampioenschap voetbal een campagne op om deze ziekte en de ALS Liga onder de aandacht te brengen. Deze campagne kreeg de naam ‘Project #TB225’ en wordt gesteund door Rode Duivel Simon Mignolet.

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ALS Liga. Er gaat op grote schaal gecollecteerd worden met Takeuchi’s nieuwste minigraver: de TB225. Gedurende de periode van het wereldkampioenschap wordt er rondgereden met een speciale “duivelse” editie van deze machine op een aanhangwagen. De minigraver wordt daarbij geplaatst op druk bezochte locaties in België, waar ook ingezameld wordt.
Binnen de zakelijke markt zoeken zij tevens naar steun voor de ALS Liga. Zo bieden ze donatiepakketten aan en zamelen ze geld in via onze leveranciers. LeaseLine heeft alvast een donatie gedaan.

Naast deze inzameling is het gedurende het wereldkampioenschap mogelijk om te bieden op de spraakmakende editie van de #TB225. Op 14 juli wordt de combi van de machine én aanhangwagen verkocht aan de hoogste bieder. Elke euro bovenop de inkoopprijs wordt geschonken aan de ALS Liga.

Meer info over het project en donatie op www.TB225.be