Leaseline steunt rode neuzen dag 2018

Ook teamleden van LeaseLine hebben ooit direct of indirect het fragiele proces meegemaakt van jongeren die kampten met psychische problemen. Door onze actie wil LeaseLine haar steentje bijdragen en een mooie som doneren aan dit fantastische initiatief dat psychische kwetsbaarheid uit de taboesfeer wilt halen.

Hiervoor zetten we graag onze rode neus op, meer nog, per gerealiseerd financieel lease-, renting- of renting contract in de maand november zal LeaseLine een bedrag schenken aan Rodeneuzendag.

Wij roepen tevens al onze relaties en sympathisanten op om hetzelfde te doen en een gift via deze actie te plaatsen… een kleine moeite, een groots resultaat!

Het wordt tijd dat we met z’n allen een krachtige basis bieden onze jongeren en meewerken aan een psychisch gezond leef- en schoolklimaat. Want zij zijn inderdaad, ook voor LeaseLine, de toekomst van morgen!

Help ons, heel snel en simpel, in enkele klikken via onderstaande link kan u onze actie steunen. Elk beetje maakt mee het verschil. U stort rechtstreeks aan Rode Neuzen Dag, fiscaal attest vanaf 40 euro.

Ik steun rodeneuzendag via deze link

Alvast dank aan allen zij, met een groot hart voor jongeren!