Unieke leaseoplossingen in de strijd tegen COVID-19

Over LeaseLine

LeaseLine is uw partner in high-end leasing, renting en operationele lease (lange termijn verhuur). Wij staan voor open communicatie, transparante en snelle werkwijze, correcte afspraken en een hyperpersoonlijke aanpak. LeaseLine werd boven het doopfont gehouden in 2010 door oprichters Geert Vandevenne en wijlen Alain Vercammen, beiden lease experts met een jarenlange ervaring en een breed, betrouwbaar netwerk.
‘It’s a peoples business’, daar geloven wij bij LeaseLine stellig in. Bij LeaseLine draait alles rond u als klant, als waardevolle relatie.  Daarom is onze service van een hoger niveau en daarom krijgt u altijd de beste deal voor uw investeringsgoederen.

Wij zoeken samen met u naar de beste financiële en fiscale oplossing voor uw project op basis van uw financiële, boekhoudkundige en fiscale situatie. Zo kunnen wij een formule uitwerken op maat van uw noden en dit bij de voor u meest geschikte partner.

Wij dragen zorg voor onze klanten en voor onze mensen. Want onze mensen doen dat ‘extra meer’ voor u. U bent van harte welkom in het gezellige, moderne kantoor van LeaseLine, waar onze mensen u bij de koffie graag adviseren over de beste oplossing op maat van uw situatie. Heeft u liever dat wij bij u langskomen, dat kan ook! Zo kan u zich, zonder oponthoud, 100% focussen op uw eigen activiteit.

Ons team

Geert Vandevenne

Managing partner

Barbara Rommens

Marketing, HR & Administration

Pieter Noullet

Lease Consultant

Nhat Phi Tran

Lease consultant

Serge Henkens

Lease Consultant Wallonië & Brussel

Philippe Tibackx

Lease Consultant Wallonië & Brussel

Eric Standaert

Business Developer IT

Straight to the best solution

Wij helpen u graag met vrijblijvende informatie, advies op maat of een gratis offerte.

Indien u hier uw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u nog sneller contact, neem dan gerust contact op +32 3 425 76 10 (NL)

LeaseLine bv
Lange lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen

Vlaanderen: +32 3 425 76 10
Wallonië: +32 3 425 76 11

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder