Vendor & White Label leasing

Vendor leasing

Vendor & White Label leasing

Bent u leverancier van high-end producten in België, Nederland of Luxemburg, die voor leasing in aanmerking komen? Dan is het wellicht interessant om partner te worden van LeaseLine. U krijgt als partner steeds toegang tot onze calculatiemodule. Hiermee kunt u zelf leaseoffertes uitwerken voor uw klanten. Ideaal om uw verkoop te stimuleren.

Vendoren die met LeaseLine werken kunnen ook genieten van bijkomende voordelen, via onze geïntegreerde White Label module. Uw logo op de maandelijkse facturen, maar zonder de administratieve zorg? Via LeaseLine is dit allemaal mogelijk. Extra zichtbaarheid en klantenbinding zonder extra administratieve zorg. Wij ontzorgen u compleet.

Daarnaast staan wij tot uw dienst om u vanuit onze ervaring te adviseren inzake de meest optimale financiële constructie voor uw klant. Een investering komt vlot binnen handbereik.

Indien gewenst contacteren wij uw klanten rechtstreeks om de beste formule op maat van hun financiële en fiscale situatie voor te stellen. Zo kan u uw klanten een oplossing bieden zonder de focus te verliezen op uw eigen activiteit.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

Waarom is het interessant om als (Benelux) vendor partner te worden van LeaseLine?

Straight to the best solution

Wij helpen u graag met vrijblijvende informatie, advies op maat of een gratis offerte.

Hoofdkantoor LeaseLine Benelux
Lange Lozanastraat 260 bus 62
2018 Antwerpen (België)

Nederland: +32 3 425 76 10
Vlaanderen: +32 3 425 76 10
Wallonië & Luxemburg:
+32 3 425 76 11

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder